Τι εξοπλισμό χρειάζομαι για να ξυριστώ;

Τι χρειάζομαι για να ξυριστώ παραδοσιακά; Υπάρχει μια σειρά από αντικείμενα/προϊόντα που είναι είτε προαιρετικά είτε απαραίτητα για να ξ...

Τι χρειάζομαι για να ξυριστώ παραδοσιακά;

Υπάρχει μια σειρά από αντικείμενα/προϊόντα που είναι είτε προαιρετικά είτε απαραίτητα για να ξυριστείτε και σας τα παρουσιάζουμε παρακάτω :

  1. Pre Shave. Τα προϊόντα για πριν το ξύρισμα (pre shave) προετοιμάζουν την επιδερμίδα για το ξύρισμα και μαλακώνουν τα γένια για να κοπούν πιο εύκολα. Τα προϊόντα pre shave κυκλοφορούν είτε ως κρέμα είτε ως λάδι. Η συγκεκριμένη σειρά προϊόντων δεν είναι απαραίτητη σε όλους του άντρες.
  2. Πινέλο ξυρίσματος. Το πινέλο ξυρίσματος είναι το σημαντικότερο εργαλείο ξυρίσματος και ένας από τους πιο σημαντικούς παράγοντες για ένα εξαιρετικό ξύρισμα. Με το πινέλο ξυρίσματος προσθέτουμε/ελέγχουμε το νερό που χρειάζεται το σαπούνι ή η κρέμα ξυρίσματος και βοηθάει στη δημιουργία πλούσιου αφρού που δεν μπορούμε να επιτύχουμε χρησιμοποιώντας απλώς τα δάχτυλα μας. Απλώνουμε τον αφρό ξυρίσματος στο πρόσωπο, βοηθάει στην απολέπιση του δέρματος, και απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα ώστε το πρόσωπο μας να είναι απαλό και υγιές. Τέλος, το πινέλο ξυρίσματος μαλακώνει και ανυψώνει τα γένια για να κοπούν πιο εύκολα.
  3. Stand για πινέλο ξυρίσματος. Το συγκεκριμένο αντικείμενο είναι 
    καλό να υπάρχει στο μπάνιο σας. Προστατεύει την αρχική σας επένδυση, το πινέλο. Μετά το ξύρισμα, και αφού ρίξετε άφθονο νερό στο πινέλο για ν' απομακρύνετε τον αφρό ξυρίσματος, αφήστε το να στεγνώσει με τις τρίχες προς τα κάτω. (Όπως βλέπετε στη διπλανή φωτογραφία.) Αν αφήσετε το πινέλο σας να στεγνώσει με τις τρίχες προς τα πάνω, τότε το νερό θα εισχωρήσει στο εσωτερικό της λαβής και θα χαλάσει μακροπρόθεσμα τη κόλα και κατά συνέπεια το πινέλο σας. Το stand βοηθάει στην μακροημέρευση του πινέλου σας.
  4. Σαπούνι ή κρέμα ξυρίσματος. Για τη δημιουργία αφρού ξυρίσματος χρειαζόμαστε είτε σαπούνι ξυρίσματος είτε κρέμα ξυρίσματος. Υπάρχει μεγάλη ποικιλία σε αρώματα και brands. Υπάρχουν σαπούνια ή κρέμες ξυρίσματος φυτικές ή με ζωικό λίπος (Tallow Based). Το αν θα επιλέξετε κρέμα ή σαπούνι ξυρίσματος είναι καθαρά προσωπική σας υπόθεση.
  5. Μπολ ξυρίσματος. Η χρήση του μπολ εξαρτάται από το τρόπο με τον οποίο δημιουργείτε τον αφρό ξυρίσματος. Αν δημιουργείτε τον αφρό ξυρίσματος απευθείας στο πρόσωπο (Face lathering), τότε δεν σας είναι απαραίτητο. Αν δημιουργείτε τον αφρό μέσα σε μπολ (Bowl lathering), τότε σας είναι απαραίτητο.
  6. Ξυριστική μηχανή (Safety Razor). Είναι το πλέον απαραίτητο εργαλείο ξυρίσματος. Χωρίς ξυριστική μηχανή, απλώς δεν μπορούμε να ξυριστούμε. Όπως και στα σαπούνια και τις κρέμες ξυρίσματος, έτσι και στις ξυριστικές μηχανές υπάρχει μεγάλη ποικιλία τόσο σε Brand όσο σε κεφαλές (open/closed comb), λαβές και βάρος.
  7. Ανταλλακτικά ξυραφάκια. Τα ανταλλακτικά ξυραφάκια δεν είναι μιας χρήσεως. Ανάλογα με τα γένια και την επιδερμίδα του καθενός, ένα ξυραφάκι μπορεί να "βγάλει" έως και εφτά (7) ημέρες ξύρισμα. Υπάρχει μεγάλη ποικιλία σε ανταλλακτικά ξυραφάκια για να βρείτε το ξυραφάκι που σας ταιριάζει.
  8. After Shave. Με οινόπνευμα ή χωρίς οινόπνευμα σε lotion ή σε balm. Το after shave το χρησιμοποιούμε μετά το ξύρισμα για να καταπραΰνει και ν' ανακουφίσει την επιδερμίδα μετά το ξύρισμα.
Τα περισσότερα από τα παραπάνω προϊόντα είναι απαραίτητα για να ξυριστείτε με τον παραδοσιακό τρόπο. Ενώ όλα μαζί σας βοηθούν ν' απολαύσετε το ξύρισμα.

Σημαντικό : Πρέπει να θυμάστε πάντα, ότι το καλό ξύρισμα δεν χρειάζεται να είναι και ακριβό. 
  
   

Σχετικά

προϊόντα ξυρίσματος 1772571142824870526

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

  1. JETWIN Welcome Bonus - Get $400 Free + 200 FS at Gold
    JETWIN Welcome Bonus - クイーンカジノ Get $400 Free + 200 FS at Gold Casino. In addition to the カジノ シークレット usual bonus code you receive, you'll get jeetwin a 200 free spins bonus on the first

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Wynn Palace Tickets - Ticketmaster
    Buy Wynn 의왕 출장안마 Palace tickets at Ticketmaster.com. 의왕 출장샵 Find Wynn Palace 삼척 출장마사지 venue concert and 안산 출장안마 event schedules, venue information, directions, 대전광역 출장마사지 and seating charts.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

emo-but-icon

item