Καλώς ήλθατε !

Καλώς ήλθατε στο ιστολόγιο του Wellshaved.gr Στο πλαίσιο της προσπάθειας μας για τη σωστή ενημέρωση του κοινού μας, αλλά και τη διάδοση...

Καλώς ήλθατε στο ιστολόγιο του Wellshaved.gr


Στο πλαίσιο της προσπάθειας μας για τη σωστή ενημέρωση του κοινού μας, αλλά και τη διάδοση του παραδοσιακού ξυρίσματος, δημιουργήσαμε το παρόν ιστολόγιο. Σκοπός μας είναι να σας παρέχουμε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες και γνώσεις που έχουμε αποκτήσει με την ενασχόληση μας με το παραδοσιακό ξύρισμα για να μετατρέψετε τη ρουτίνα του καθημερινού ξυρίσματος σε απόλαυση.

Θα προσπαθήσουμε να σας μυήσουμε στον κόσμο του παραδοσιακού ξυρίσματος. Σε ένα κόσμο γεμάτο αρώματα, που το καθημερινό ξύρισμα γίνεται απόλαυση. Σε ένα κόσμο που το καθημερινό ξύρισμα είναι βαθύ χωρίς ερεθισμούς, κάψιμο και σπυράκια.

Στο παρόν ιστολόγιο θα βρείτε οδηγίες σχετικά με το παραδοσιακό ξύρισμα. Οδηγίες που θα ικανοποιήσουν όλους τους φίλους του παραδοσιακού ξυρίσματος. Από τον αρχάριο έως τον πιο προχωρημένο χρήστη. Θα ενημερωθείτε σχετικά με τη σωστή χρήση και συντήρηση του εξοπλισμού σας. Θα σας παρουσιάσουμε πρακτικές συμβουλές για ένα καλύτερο ξύρισμα με τον παραδοσιακό τρόπο και θα προσπαθήσουμε να σας λύσουμε όλες τις απορίες σας σχετικά με το παραδοσιακό ξύρισμα.

Το συγκεκριμένο Blog είναι σχεδιασμένο με γνώμονα την εύκολη πλοήγηση που θα σας επιτρέψει να μάθετε ότι χρειάζεστε σχετικά με το παραδοσιακό ξύρισμα. Το περιεχόμενο του Blog το έχουμε ταξινομήσει στις παρακάτω κατηγορίες : • Εκπαίδευση
  • Σε αυτή την ενότητα θα σας παρουσιάσουμε πληροφορίες και πρακτικές συμβουλές σχετικά με τις ξυριστικές μηχανές (Safety razor), το τρόπο ξυρίσματος, τα πινέλα ξυρίσματος κτλ.

 • Παρουσιάσεις προϊόντων
  • Σε αυτή την κατηγορία θα μπορείτε να διαβάσετε αξιολογήσεις και παρουσιάσεις προϊόντων. Για ευκολότερη πλοήγηση, οι παρουσιάσεις των προϊόντων θα ταξινομηθούν ανάλογα με την κατηγόρια στην οποία ανήκουν π.χ Σαπούνια ξυρίσματος.

 • Straight razor
  • Σε αυτή την ενότητα θα σας παρουσιάσουμε οτιδήποτε έχει σχέση με τα ξυράφια ξυρίσματος ή αλλιώς φαλτσέτες.

 • Brands
  • Από αυτή την ενότητα θα σας ενημερώνουμε για τα νέα των εταιρειών που παράγουν προϊόντα ξυρίσματος.

 • FAQ
  • Η ενότητα αυτά περιέχει σύντομες ερωτήσεις και απαντήσεις που οι αναγνώστες του blog μας έχουν υποβάλει. Ερωτήσεις όπως "μια ή πέντε λεπίδες;" "ανοιχτό ή κλειστό χτένι;".  Το σύνολο των απαντήσεων θα συνιστά και έναν πολύ σύντομο και πρακτικό βοήθημα για όσους ζητούν άμεσες απαντήσεις. 

Αν λοιπόν αναρωτιέστε πως κάνουμε αφρό ξυρίσματος με πινέλο, αν πρέπει να έχετε ξυριστική μηχανή με ανοιχτό ή κλειστό χτένι (Open/Closed Comb) και πολλά άλλα, τότε είστε στο σωστό μέρος. Εξερευνήστε το παρόν ιστολόγιο για να βρείτε τη λύση σε αυτό που σας απασχολεί σχετικά με το παραδοσιακό ξύρισμα. Αν πάλι δεν βρείτε αυτό που αναζητάτε, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας συμπληρώνοντας την φόρμα επικοινωνίας που βλέπετε κάτω και  δεξιά.

Author: Γιώργος Τζέρμπος

Συντάκτης : Γιώργος Τζέρμποςstatic_page